Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

LPD EOS

LPD EOS

     Specialitásunk, hogy igény szerint akár 24 órán belül országos szinten több száz üzletbe juttatjuk el és helyezzük ki a dekorációs és reklámanyagokat.

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy kiemelten fontosak a kihelyezett eszközökről készült igazoló fotók, és a helyszínen szerzett információk lehető leggyorsabb eljuttatása a megrendelőhöz.

Mivel egy országos kör alatt gyakran előfordult, hogy több mint 1000 eszköz kihelyezését valósítottuk meg, így hatalmas mennyiségű információt és képet kellett rendszereznünk.

Annak érdekében, hogy a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújthassuk, fejlesztettünk egy egyedi szoftvert, ami által a megrendelőink online, akár az adott eszköz kihelyezése után azonnal megtekinthetik a fotókat, illetve a kihelyezési időszak alatt végig betekintést nyerhetnek a kampányuk megvalósításával kapcsolatos eseményekbe.

A szoftver legfontosabb eleme az adatbázis, ide az alábbi információkat tudjuk feltölteni:

- Megrendelő adatai: (cégnév, kapcsolattartók, elérhetőségek)
- A kampányban résztvevő üzletek címe, nyitva tartása, telefonszáma
- A kampány adatai: (hirdető, brand, termék, reklámeszköz típusa, kampány időtartama)

A munka megkezdése előtt a kampánnyal kapcsolatos összes információt feltöltjük az adatbázisba, majd az üzleteket a megfelelő területi képviselőhöz rendeljük.

A területi képviselők a náluk lévő PDA készülékeken el tudják érni a hozzájuk tartozó üzletek listáját.

A lista tartalmazza az adott üzletben elvégzendő munkákat határidőkkel, részletes útmutatókkal, pontos darabszámokkal.

Miután a kihelyezési útmutatók betartása szerint elvégezték a kihelyezést, az adott feladat státuszát „sikeres kihelyezésre” módosítják.

A módosítás után addig nem tudnak kilépni az adott feladatból, amíg egy igazoló fotót nem készítenek az eszközről.

Miután ez is elkészült, egy frissítés után a sikeres kihelyezésről az információ és a fotó is feltöltődik a szerverünkre.

A megrendelőnek nincs más dolga, mint a listából kiválasztani az adott üzletet és eszközt, amit meg szeretne tekinteni, és a fotók információkkal együtt azonnal elérhetővé válnak.

A következő kör alkalmával, ha ugyanazon helyszínen újabb reklámeszközök kihelyezése válik esedékessé, akkor a rendszer automatikusan ellenőrzési feladatot generál a már korábban kihelyezett reklámeszköz állapotával kapcsolatban.

Sérülés esetén ha a területi képviselőnél van javító mennyiség, akkor a helyszínen javít, ha nincs, akkor az információ következő frissítés alkalmával azonnal eljut a megrendelőhöz.

Ha az adott kampány véget ér, akkor az összes eszközre egy eltávolítási feladat generálódik, így nem fordulhat elő, hogy egy reklámeszköz még akkor is kint van, amikor az árakció már véget ért.


Az EOS alábbi képre kattintva elérhető: