Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatásaink

Grafikai tervezés:

Sokszor előfordul, hogy ügyfelünk fejében már megvan az ötlet, hogy mit és milyen anyagra szeretne gyártatni, de a nyomdakész grafikai anyag sajnos nem áll a megrendelő rendelkezésére.

Mi ennek a problémának a megoldásában is tudunk segíteni, hiszen elkészítjük a nyomtatáshoz szükséges grafikai anyagot, megfelelő minőségben.


Gyártás:

Elsősorban tekercses anyagok nyomtatására van nálunk lehetőség, így a különböző öntapadó fóliákon (pl. normál és perforált ablakfólia, autódekorációs fólia), a nyomtatható tapétákon és a ponyván át egészen a roll up filmig van lehetőség az ügyfél elképzelésének megvalósítására.

Nyomtatónk kiválasztásakor igyekeztünk a környezetvédelmi és egészségügyi szempontokat is figyelembe venni, ezért is esett a választásunk egy olyan gépre, melyhez vízbázisú és szagtalan festéket használhatunk, hogy ezáltal minimálisra csökkentsük környezetünk szennyezését és nem utolsó sorban megvédjünk kollégáink egészségét is.


Szállítás:

A logisztika területén szerzett tapasztalataink által sikerült létrehoznunk egy olyan rendszert, mellyel az egész ország területére, akár 24 órán belül el tudjuk juttatni az ügyfeleink által meghatározott reklám és dekorációs anyagokat. Saját szoftverünknek köszönhetően a helyszíni munkavégzések nyomon követhetőek, illetve az igazoló fotók és a helyszíneken rögzített megjegyzések azonnal elérhetőek.


Kihelyezés:

Szeretné, ha reklámja különféle felületeken jelenne meg? Vagy csak szimplán a saját otthonának faláról szeretné, hogy visszaköszönjön egy régi emlék, vagy egy kedvenc motívum? Mi ebben is nagy segítséget tudunk nyújtani!

A hagyományos kirakat matricázás mellet számos más felületre történő dekorálásban is jártasak vagyunk, legyen szó fal-és lépcső matricázásról, öltözőszekrények full dekorációjáról, vagy akár járműdekorálásról is (autó, motor).